Kostbaarheden-verzekering voor kostbare (winkel) voorraden

Het afsluiten van een kostbaarhedenverzekering is alleen mogelijk als u ook in het bezit bent van een inboedelverzekering. Deze extra verzekering zorgt ervoor dat het verzekerde bedrag van uw spullen een stuk hoger wordt en uw spullen verzekerd zijn tegen diefstal, schade en verlies. Bij een inboedelverzekering worden deze bezittingen vaak maar gedekt tot tussen de € 3000,- en € 6000,-.  Door uw kostbaarheden zoals sieraden en audiovisuele apparatuur op te slaan in een safeloket bij Safe Deposit heeft u de zekerheid dat uw waardevolle bezittingen veilig zijn opgeslagen en uw opgeslagen goederen zijn tevens verzekerd. Het afsluiten van een kostbaarhedenverzekering is ook raadzaam voor winkels en bedrijven met kostbare goederen op voorraad.

Kostbaarhedenverzekering en safeloket

Bij kostbare bezittingen die met een gewone verzekering niet voldoende verzekerd zouden zijn, wordt een kostbaarhedenverzekering afgesloten. U kunt het zien als een aanvulling op uw inboedelverzekering die ervoor zorgt dat bij diefstal uw waardevolle eigendommen goed gedekt zijn.

Wanneer u een kostbaarheidsverzekering afsluit, gaat dit vaak gepaard met aanvullende eisen voor de beveiliging van uw huis of zaak. Denk hierbij aan een kluis met borgklasse, het instellen van een alarminstallatie en uw premies worden vaak verhoogd. Door uw waardevolle bezittingen op te slaan in een safeloket bij Safe Deposit bent u meer zeker van de veiligheid ervan met de bijkomstigheid dat de kans op inbraak verkleind wordt. Wij raden u aan om sieraden die u niet dagelijks draagt ook buitenhuis te bewaren. De eigendommen die u opslaat bij Safe Deposit zijn standaard tot € 50.000,- verzekerd en beschikbaar in meerdere formaten met mogelijkheid van uitbreiding tot € 250.000,-.