Beveiligde opslag

Wanneer u in het bezit bent van kostbare juwelen en edelmetalen is het uiteraard van groot belang deze veilig te bewaren. Bij Safe Deposit is het mogelijk uw waardevolle eigendommen op te slaan in een beveiligde en professionele kluisfaciliteit. Bij aanmelding voor een safeloket krijgt u een kluis toegewezen die enkel en alleen voor u is bestemd tenzij u zelf een extra persoon wilt machtigen. Hier kan u uw kostbare eigendommen zorgeloos bewaren. Onze kluizen worden 24 uur per dag bewaakt, zijn niet toegankelijk voor derden en voldoen aan alle veiligheidseisen. De medewerkers werken allemaal volgens een strikt protocol en zijn met zorg gescreend.

In uw persoonlijke depot is het mogelijk om diverse goederen te bewaren. Zo kunt u bijvoorbeeld belangrijke documenten, archieven, waardepapieren, kunst, zilverwerk en serviezen veilig bij ons opslaan.

Allrisk verzekerd

Wanneer u uw waardevolle goederen opslaat bij Safe Deposit, bent u allrisk verzekerd tegen de vervangingswaarde. Als vanzelfsprekend blijven alle goederen die u bij ons opslaat geheel uw juridisch eigendom. Door onze samenwerking met de beste partners in beveiliging en verzekeringen staan wij garant voor de veiligheid van uw eigendommen en uiteraard die van uzelf. De safeloketten zijn standaard tot € 50.000,- verzekerd en beschikbaar in meerdere formaten met mogelijkheid van uitbreiding tot € 250.000,-.

Bewaarplicht voor ondernemingen

Volgens de wet moeten de basisgegevens van uw administratie 7 jaren bewaard worden. De volgende documenten worden gerekend onder basisgegevens: uw in- en verkoopadministratie, het grootboek, uw debiteuren- en crediteurenadministratie en de voorraad- en loonadministratie. Ook de gegevens van uw onroerende zaken moeten 10 jaar bewaard worden en de opslag voor deze administratieve gegevens kan flink wat ruimte innemen: het is aan te raden dit eenvoudig en veilig in een kluisfaciliteit op te slaan zodat deze bij schade, diefstal of brand altijd in veiligheid en binnen handbereik is.